Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Yelatan Yavuz Sultan Selim Ortaokulu

Telefon : 3887196224
Belgegeçer : 3887196224
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://yelatanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : YELATAN KÖYÜ YELATAN KÜME EVLERİ NO 214 ÇAMARDI / NİĞDE
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılaplarının doğrultusunda, Türk milli eğitiminin ilerlemesine ve gelişmesine sağlanacak özgün katkılarla Bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımını sağlayarak eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş nitelikli, seçkin ve modern bir kurum olmak. Her öğrenim basamağındaki öğrencilerinin, ekonomik alanda yapıcı, etkili ve başarılı olacak şekilde donatılmasını sağlamak; bireysel ve ulusal ahlak yönünden olumlu davranış ve düşüncelerini geliştirmek; özgür ve yaratıcı düşünceye sahip insancıl bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Öğrencileri klasik eğitim sisteminden uzaklaştırıp Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda kendi varlıklarını gösterebilecekleri öğrenci merkezli, yapıcı ve yaratıcı düşünen bireyler olarak yetiştirmek. Bütün öğrencilerini, ilköğretimin gerektirdiği temel bilgilerle donanmış, bir üst eğitim kurumuna veya bir mesleğe en iyi şekilde yönlendirilmiş, bilgi kaynaklarına ulaşmasını bilen öğrenciler olarak mezun etmek.
BAŞARILAR :

Öğretmen :8
Öğrenci :43
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :626
Öğretim Şekli :normal öğretim
Saatler : 08.30-15.30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Yok.
Ulaşım : Otobüs ve Özel Araç
Yerleşim Yeri : Karasal iklim yaşanmaktadır. Halkın geçim kaynağı dondurmacılık ve tarımdır.Kadrolu öğretmenler Çamardı ilçesinde Toki konutlarında kalmaktadır.Ulaşım özel araçlarla sağlanmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine(NİĞDE) 100 km , ilçe merkezine(ÇAMARDI)18 km ´dir. Adana´nın Pozantı ilçesine ise 33 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :